donderdag 6 september 2012

Eindelijk na 64 uur ons hostel in La Paz bereikt. Voor mij (Roos) was het een emotioneel momentje toen ik uit het vliegtuig stapte in La Paz. Na een voorbereiding van meer dan een jaar eindelijk de Boliviaanse grond geraakt. Wou het meteen mijn zusje (die aan de basis ligt van alles) vertellen maar ik hoop dat ze van hier boven Alles meevolgt. Wat een ontmoeting" La Paz " een drukte van belang die avondspits.
We zijn totaal uitgeteld. Ook door de aanpassing aan de hoogte. We zitten op 3500m hoogte. Bij iedere stap die we zetten hebben we adem tekort. Roos en Ria hebben al de eerste alpaca mutsen aangeschaft. Eerste impressie van La Paz: veel volk op straat, bolhoeden overal, kraampjes waar vrouwtjes van alles proberen te verkopen. Je kan er ook telefoneren met een metertje ernaast. 9u wij zijn allemaal van de kaart. Roos weigert een glas wijn, hoog tijd dus om te gaan slapen.

2 opmerkingen:

  1. Amai, wat een avontuur al en jullie reis is net begonnen! We vragen ons af wat jullie nog allemaal gaan beleven?! het hoogteverschil is enorm aanpassen hé! Mama, we vertellen de jongens alles hoor! En superenthousiast zijn ze om te horen dat oma aan de andere kant van de wereld arme kindjes gaat bezoeken, en waarschijnlijk ook met een jeep gaat rijden ;-))
    Geniet er allemaal van!!!
    Dikke zoen van Wout en Mauro, Koen en Pascale

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag madammen, ik ben blij dat jullie dan toch op Boliviaanse bodem staan! Er bestaat een lekker plantje waar je op kan kauwen tegen het hoogteverschil! Elke hindernis die tot nu toe werd genomen zal wel met een reden zijn en Roos, ik ben er zeker van dat je zus nu glimlacht. Gisteren stonden er heel veel sterren aan de hemel en er waren ook heel vallende sterren, mooie vallende sterren, uniek! Geniet met volle teugen, zuig jullie longen vol en beleef, beleef, beleef! Jullie worden gemist, maar het is leuk jullie op deze manier te kunnen volgen. Los saludos y beso grande x (An, je huis is ondertussen een puinhoop!!!) Groetjes, Mieke & co.

    BeantwoordenVerwijderen